Teo

Teo

Theodor je bil namenjen v klavnico, naložen na tovornjaku še z drugimi pujsi.💔😢 Theo je skočil s kamijona in si poškodoval nogo, zaradi katere še vedno šepa. Iz manjšega pujsa je zrasel v pravega lepotca in pridobil je tudi na veliko teži. 🐷🐖 Zaradi prevelike teže je tudi na dieti, ker bi se mu drugače sesedle noge, kar je žal pogosto pri rejnih pujsih, saj so genetsko že tako degenerirane, da kosti pogosto ne zdržijo odraslo težo. Večina rejnih pujsov konča še pred 1 letom starosti v klavnici. 💔 Rejni pujsi rastejo do petega leta njihove starosti in pridobivajo na teži. Teo zelo rad veselo raziskuje in rije po vrtu še z drugimi pujski.🐖🐖🐖🐖 Teo ima rad čohanje, seveda, ko leže k počitku, ko pa je čas za malico in kosilo, pa je bolje, da ga ne motimo, saj zna kar glasno godrnjati. 😄

__________________________________________________________________

Even though he is the biggest of the pigs he is the nicest and gentlest, shiest and cuddliest of them all. He enjoys mud baths, sunbathing, spending time with his best buddy Speedy (the smallest of the pigs) and sleeping all day.

Teo was on a truck on his way to the the slaughter house and decided he wanted to live. He jumped of it and landed on the road where a good samaritan picked him up and brought him to us. From the jump he has difficulty walking which cannot be fixed.

 

 

 

Deli z drugimi

Share on facebook
Share on email
sl_SISlovenian
en_GBEnglish sl_SISlovenian