Botrstvo

Botrstvo

Botrstvo je namenjeno ustvarjanju vezi z eno ali več živali zatočišča in občutka, da si del njenega življenja, tudi če si daleč. Z mesečno donacijo pomagate pri nakupu hrane, vzdrževalnih in veterinarskih stroškov ter spremljate njeno življenje v zatočišču.

Občasno vam pošljemo novice o vaši živali, katere boter ste, da boste lahko delili z njo njeno življenje na svobodi. V novicah boste izvedeli več o posamezni živali, o njenem obnašanju, karakterju, katera hrana ji je najljubša, s katero drugo živaljo se najraje druži, in še veliko različnih dogodivščin in zgodb iz njenega življenja.

 

Na naši spletni strani in FB strani spremljate novice o vodenih ogledih po pravljični deželi in takrat se nam pridružite. S seboj lahko prinesete nekaj priboljškov, se z živaljo slikate, jo božate, če želite, in jo tako bolje spoznate. Čudovit je občutek, ko veš, da čutečemu živemu bitju omogočaš svobodno življenje in ona postane del vašega življenja in sreče.

 

Tudi otroci so lahko botri živali. Za njih je to lahko posebno doživetje. Sploh za tiste otroke, ki nimajo možnosti, da imajo živali doma. Otroci imajo na splošno zelo radi živali in si želijo biti v njihovi bližini. Otroci, ki odraščajo z živaljo imajo številne prednosti kot tisti, ki nimajo te možnosti. Mi ne rabimo naštevati številne raziskave, ki kažejo na to prednost, mi vam lahko iz osebnih izkušenj povemo to. Otroci se ob skrbi za živali ne učijo le odgovornosti, ampak tudi razvijajo večjo samozavest in socialne veščine, učijo se skrbeti za drugega, kažejo večjo empatijo, spoznavajo, da so živali prav tako čuteča bitja – včasih so dobre in drugič slabe volje, tako kot mi ljudje. Živali so velike učiteljice otrokom in odraslim pomagajo pri osebnem razvoju in pri razvoju neverbalnega sporazumevanja. In še bi lahko naštevali …

 

Zato ne odlašaj in se odloči, da boš prijatelj eni izmed živali, ki živijo v pravljičnem zatočišču.

Kako postanem boter?

Ko se odločite, kateri živali boste postali boter nam pišite na FB v zasebno sporočilo ali elektronsko sporočilo na info@vpravljici.si in nam sporočite ime živali in za koliko časa boste njen boter. S pomočjo spodaj navedenega obrazca izpolnite vse podatke in sprovedite prvo nakazilo.

Ali nakažite na TRR: SI56 6100 0001 9978 855, Društvo Pravljica, Pleše 11, 1291 Škofljica, namen: Boter in ime živali ali na paypal: vpravljici@gmail.com, namen: Boter in ime živali.

Zaželeno je minimalno 6 mesečno botrstvo, saj tako lažje razpolagamo in razvrščamo sredstva, ki so nujno potrebna za oskrbo živali. Zaželen je najnižji znesek 5 eur mesečno, najvišji znesek je neomejen. 😉

Po prejetem nakazilu boste kmalu prejeli sporočilo o vaši živali, s sliko in kratkim opisom.

Za botrstvo lahko izberete eno ali več živali.

VRSTE BOTRSTVA

1. Poljuben znesek,

ki ga sami določite za mesečno nakazilo.

Po elektronski pošti boste 1x na tri mesece prejeli sliko živali in kratko novičko iz njenega življenja. Številko novič je odvisno od vašega mesečnega nakazila in trajanja botrstva. Obisk živali je mogoč, ko imamo javna vodenja po pravljični deželi. Spremljate naše novičke.

2. Bronasti boter

Minimalno mesečno nakazilo je 10 eur.

Po elektronski pošti boste 1x na tri mesece prejli sliko živali in kratko novičko iz njenega življenja. Obisk živali je mogoč, ko imamo javna vodenja po pravljični deželi. Po vodenju, če želite, obiščete vašo žival, se z njo slikate, jo krtačite in jo bolje spoznate. Obisk traja 30 minut.

3. Srebrni boter

Minimalno mesečno nakazilo je 25 eur.

Po elektronski pošti boste 1x na dva meseca prejeli sliko živali in kratko novičko iz njenega življenja. Obisk živali je mogoč, ko imamo javna vodenja po pravljični deželi ali po dogovoru. Z živaljo se lahko slikate, jo krtačite, jo hranite, z njo navezujte stike in jo bolje spozavate. Obisk traja 45 minut.

4. Zlati boter

kjer je minimalno mesečno nakazilo 50 eur.

Po elektronski pošti boste 1x mesečno prejeli sliko živali in kratko novičko iz njenega življenja. Obisk živali je mogoč, ko imamo javna vodenja po pravljični deželi ali po dogovoru. Z živaljo se lahko slikate, jo krtačite, jo hranite, z njo navezujete stike in jo bolje spoznavate. Obisk živali traja 1 uro, kjer si vzamemo čas tudi mi in vam odgovarjamo na vaša zastavljena vprašanja. Ob prvem nakazilu vam pošljemo manjše presenečenje. 😊

Če postanete boter živali za vsaj 6 mesecev, vam bomo v zahvalo po šestih mesecih poslali manjše darilo. 😊

Vse živali so predstavljene pod zavihkom živali.

Žival ima lahko več botrov, saj tako lahko razporejamo finančna sredstva tudi med živali, ki nimajo botrov in med stroške, ki se pojavijo nepričakovano. Botrstvo nam bo zelo pomagalo, da bomo lažje prišli skozi mesec in pokrivali vse stroške, katerih je veliko ob skrbi 70ih živali.

 

Botrstvo lahko kadarkoli prekličete s poslanim sporočilom na elektronsko pošto: info@vpravljici.si, v katerem zapišete le, da želite botrstvo preklicati. Če želite, lahko napišete mnenje, zakaj želite preklicati botrstvo, da bomo vedeli, kako lahko še bolje izboljšamo naše poslanstvo, ki vam ga želimo predstaviti.

 

Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili za botrstvo in nas na takšen način podprli.

Vsa sredstva so izključno namenjena za dobrobit vseh rešenih živali v zatočišču V Pravljici.

 

Srčna HVALA, ker ste BOTER živali.

Vabljeni V Pravljico. 😊

sl_SI