Tabori

Pravljični poletni tabori

Med poletnimi počitnicami potekajo naši priljubljeni poletni pravljični tabori. Naravni, pristni, poučni in nepozabni tabori za vse otroke starosti od 6 do 14 let. Skupaj preživimo 5 lepih, poučnih, aktivnih dni v neokrnjeni, čisti naravi in 24 ur na dan na svežem zraku. Tudi več kot 80 rešenih živali (konji, krave, vol, koze, pujsi, osel, goski, kokoši, mucke, psi, želve itd.) čaka, da otrokom pokaže svoj pisani svet.

Kaj vse bomo lahko počeli?

● Skupaj se bomo učili odgovornosti, nege, hranjenja in spoštljivega ravnanja z živalmi,
● spali bomo na seniku (ali svojem šotoru),
● naredili bomo svoje bakle in z njimi šli na nočni izlet,
● obujali stare igre in spretnosti,
● izdelali vsak svoj lok,
● nabirali bomo, kar nam nudi narava,
● vrtnarili bomo,
● se kopali,
● gradili naravna skrivališča,
● naredili bomo lastno taborniško zastavo,
● se družili ob ognju,
● si pripovedovali zgodbe in brali pravljice,
● naredili svoj najljubši sladoled, pico in kruh,
● ustvarjali velikanske milne mehurčke,
● ustvarjali z naravnimi materiali, barvali kamenčke in storže,
● se naučili marsikatero spretnost,
● prisluhnili en drugemu in se učili skupinskega sodelovanja,
● imeli dovolj časa za prosto in spontano igro v gozdu in na travniku in
● čaka nas še veliko presenečenj. 😉

TERMINI taborov 2024

1

25.6.2024 – 29.6.2024

2

22.7.2024 – 26.7.2024

3

12.8.2024 – 16.8.2024

Čez celoten tabor preko igre spoznavamo tudi angleščino in če je dovolj zanimanja tudi nemščino. Hrana je zdrava, lokalna, sezonska, veganska. Imeli bomo pet obrokov na dan. Na voljo so sodobne sanitarije in notranji prostori v primeru slabega vremena.

CENA

Cena pet dnevnega tabora je 300 € na otroka. Za vsakega nadaljnega otroka iz iste družine 5 % popusta na otroka. Za zgodnje prijave in plačilo celotnega zneska do 1 meseca pred pričetkom tabora dobite 10 % popust. Možno je plačati v obrokih, vendar mora biti zadnji obrok poravnan najkasneje 1 teden pred začetkom tabora (če želite uveljavljati 10% pospust na zgodnjo prijavo, mora biti zadnji obrok plačan 1 mesec pred začetkom tabora).

Z vplačilom 50 eur akontacije je vaša rezervacija potrjena.

Tabor se izvede ob vsaj 10 prijavljenih otrocih. V skupini bo največ 15 otrok. Prijave sprejemamo do najkasneje 7 dni pred pričetkom tabora. Za prijavo prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico. Za vse dodatne informacije pišite na info@vprnospamavljici.si ali pokličite na 040/757-578

*Udeležba na taboru je mogoča tudi brez prenočevanja. Otroka pripeljete zjutraj in ga pridete iskat pozno popoldne. V tem primeru je cena 260 eur na otroka.

PRIJAVE

PRIJAVNICA

Kaj pravijo drugi o naši taborih?

“Sin je rekel, da je bil to NAJBOLJŠI TABOR do sedaj.

Gozdna igralnica, vožnja s prikolico, kopanje v jezeru, igre ob ognju, piknik v gozdu, zip-line nad senikom, lov na kokice in zaklad, spanje na seniku, izdelava lokov, pohodnih palic, katapulta, velikih milnih mehurčkov, učenje borilnih veščin, pohod z baklami. Pečenje kruhkov, pice, 128 palačink, čokoladni muffini,… DVOJEZIČNI tabor. In kar je najbolj pomembno – potekal je na PRVI izobraževalni kmetiji miru “V pravljici”, kjer so vse živali REŠENE: https://vpravljici.si/ …

Jaz pa sem se bala, da mi bo zameril, saj sem strastnega mesojedca poslala na VEGANSKI tabor – ampak bil je navdušen, tudi nad hrano!

Hvala družini za čudovito doživetje in se vidimo prihodnje leto. 

Nuša Jezeršek

V Pravljici imamo dolgoletno uspešne in bogate izkušnje pri izvedbi poletnih taborov, ter občutek, kako otrokom pričarati nepozabne, pristne počitnice, zato se otroci radi vračajo na naše tabore. Komaj čakamo, da se spoznamo in da spletemo nova prijateljstva. Se vidimo!